Termékeink

Perfect Nails

  • LacGel
  • LacGel Plus
  • LacGel Rapid
  • Lac’N’Go
  • LacGel alapok, fedők

Üzletünkben széles választékban kaphatóak Perfect Nails Lac zselék készletről vagy megrendelésre!

Moyra

A Moyra közel 20 éve van jelen a magyar és a nemzetközi piacon kiemelkedő minőségű, folyamatosan bővülő termékpalettával.
Moyra körömlakkok, nyomda lemezek, ecsetek, kefék széles választékban! Látogass el üzletünkbe és válaszd ki a számodra megfelelőt!

Orly

Az ORLY termékek skálája igen széleskörű, amelyben csúcsminőségű körömlakkok, körömápolók és testápolók széles választéka kap helyet. Az ORLY körömlakkok különlegessége, hogy formaldehyd, toluol és DBP-mentesek, valamint a valódi kagyló őrlemény tartalmuk által tartósabbak és magasabb fényhatással rendelkeznek, mint a piacon megtalálható hasonló körömlakkok. További kimagasló tulajdonsága az extra gyors száradási idő, amelyet az ORLY kiegészítő termékeivel még inkább felgyorsíthatóak.

Solanie

A Solanie termékek lelkét a régi gyógyszerészeti hagyományokra visszavezethető receptúrák és az azokkal átörökített szakmai alaposság adják, melyek célja a hatékony és tudatos bőrápolás. Az igazolt hatást biztosító hatóanyag-mennyiségek, valamint hatóanyagok szinergens kombinációi mindig a legoptimálisabb hatást biztosítják és válnak hatékony egésszé minden Solanie termékben.

RefectoCil

A szemkörnyék érzékeny területének rendkívül gyengéd megközelítése a RefectoCil csúcsminőségű termékeivel, amelyek átfogó szempilla- és szemöldökfestő rendszerrel rendelkeznek. Színek széles választékában, gyors működés, biztonságos és egyszerű alkalmazás.

Berrywell

A BERRYWELL szemöldök és szempilla festék által nyomatékot kap szemének kifejezőereje, szempillája dúsabbnak, hosszabbnak hat. A tartós hatású és kíméletes festés megeleveníti pillantását.

Egyszerű alkalmazás,- rövid hatóidő,- kiváló színeredmény,- 6 héten át tartó hatás.

Alveola Waxing


Az 1995-ben alapított Alveola Kft. saját néven futó, szőrtelenítőkre specializálódott termékcsaládja. 

A termékkínálat gyantapatronokat, és egyéb gyantázáshoz kapcsolódó kozmetikumot tartalmaz: patronos, konzerv, táblás és korong gyanták széles választéka különböző hatóanyagokkal- és illatokkal dúsítva. A palettán megtalálhatók még különböző lágyságú cukorpaszták, kiegészítők valamint elő- és utóápolók is.

Alveola Long Lashes

A Long Lashes márkát a magyar Alveola Kft. forgalmazza.

A Long Lashes márkanév kínálatában a nevéből adódóan (hosszú szempillák) többek között műszempillák,-ragasztók, -oldószerek, szemfesték felviteléhez való kiegészítő eszközök, csipeszek, szemfesték lemosók/korongok stb. is megtalálhatóak.

Galéria